Random Posts

TIDAK PERIKEMANUSIAAN, SANGGUP MEMBAKAR KUCING

TAWARKAN GANJARAN RM10,000 KEPADA SESIAPA YANG MEMPUNYAI MAKLUMAT LOKASI KEJADIANsungguh kejam dan zalim apbila tindakan seorang individu yang sanggup membakar bulu seekor kecing sehingga terbakar menggunakan pemetik api. anak kucing tersebut dikatakan telah dicurahkan minyak sebelum dibakar (allahuakbar), begitu kejam tindakan invidu tersebut.

tindakan yang dilakukan tersebut tersebar di media sosial dalam satu rakaman yang dibuat naik oleh individu tersebut. menurut Presiden Persatuan Haiwan Arie Dwi Andika berkata, "pihaknya masih melakukan siasatan ke atas perbuatan tersebut" kerana masih mengumpul maklumat di mana lokasi kejadian tersebut.

Menrutnya, pihak Animal Malaysia menaikkan tawaran ganjaran daripada RM3,000 kepada RM10,000 kepada mereka yang mempunyai maklumat mengenai lokasi kejadian terbabit.

rata-rata netizen di luar sana sangat mengecam tindakan yang dilakukan oleh individu tersebut di atas perbuatannya yang tidak perikemanusiaan terhadap haiwan. diharapkan pihak yang berkenaan mengambil tindakan keatas induividu terbabit diatas perbuatanya yang zalim kata netizen.

Kepada sesiapa yang mempunyai maklumat mengenai kejadian terbabit diharapkan menghubungi pihak yang berkenaan agar tindakan boleh diambil kepada pelaku.

Post a Comment

0 Comments