Random Posts

Dont Touch my baby kata Slebriti terkenal Emma Maembong

 pada Zaman pandemik covid-19 dengan kes harian yang sanggat membimbangkan,sedah tentu semua orang risau dengan keselamatan anak sendiri dan keluarga kan. Lebih-lebih lagi jika anak kita yang masih bayi kerana mereka tergolong di dalam golongan yang berisiko tinggi.

Jika dulu ramai yang sent4p jika ada selebriti atau artis membuat kenyataan bahawa tiada siapa boleh menyentuh anaknya, kini tindakkan itu dilihat sebagai sesuatu yang rasional dan semakin boleh diterima umum. kerana pada zaman ini, semua rakyat malaysia perlu belajar menerima dan alami kehiupan dalam norma yang baruviral di instagram mengenai satu Perkongsian seorang selebriti cantik, Emma Maembong baru-baru ini di laman instagramnya yang menyatakan bahawa tiada siapa boleh menyentuh anaknya yang bernama Shariq Gabriel.

Tag kertas bertulis, “Don’t touch” yang diletakkan di belakang badan anaknya mungkin sekadar gurauan namun Emma dilihat tegas dengan kenyataan tersebut.

pada zaman ini keselamatan keluarga adalah satu keutamaan yang sangat penting di mana ada coment daripada netizen yang mengatakan jika dia berada di tempat Emma Maembong, dia juga akan melakukan perkara yang sama demi kesihatan orang yang tersayang. semoga emma dan keluarga berada dalam keadaan sihat sejahtera.

walau bagaimanapun, perjuangan kita dalam melawan wabak yang melanda masih belum tamat dan moga kita semua dilindungi daripada wabak berjangkit ini serta  mematuhi SOP okay?

Sumber:

instagram

berita harian


Post a Comment

0 Comments