Random Posts

Fatin Afeefa buat laporan polis "peminat DM gambar lucah"


 pelakon cantik jelita Fatin Afeefa atau nama sebenarnya Fatin Nur Afifah Shamsudin yang sentiasa mencuri perhatian warganet di serata laman sosial dengan kecantikan dirinya, malah dikatakan tidak sombong.

memiliki rupa paras yang cantik serta bertubuh kecil,  walaupun sudah mempunyai dua orang anak, penampilannya tetap terjaga serta mampu membuatkan ramai peminat ‘tidak keruan’ dengan selebriti berusia yang baharu berusia 27 tahun.

Baru-baru ini, pelakon dr4ma ‘The Gadis’ itu telah memuat naik sekeping gambar  yang mempamerkan dirinya tersenyum memakai pelitup muka berserta kapsyen yang agak ‘nakal’.

“‘Behave’? Hahaha ‘make me’,” tulisnya di ruangan kapsyen.


DM afeefa hantar gambar ' siput sedut'

Mungkin disebalik niat Afeefa hanyalah ingin bergurau semata-mata , namun ada segelintir warganet yang salah tafsir kapsyen yang ditulis itu dan mel4kukan perk4ra yang tidak sepatutnya.

namun ada segelintir yang meninggalkan koment yang tidak sepatutnya sehingga menjadi topik panas di mana ada seorang individu DM dengan bahan lucah sehinggakan ada koment yang menyuruh agar Afeefa membuat laporan pihak polis

Memetik penulisan Hot FM, seorang pengikut yang ‘biadab’ menghantar gambar tidak senonoh kepada pelakon itu sehingga Afeefa telah b3rtindak melaporkan kel4kuan individu terbabit kepada pihak polis.
"saya dah report polis" awak haras saya dengan gambar 'siput sedut'dekat DM saya."balas Afeefa i ruang koment kepada inividu berkenaan


sanggup orang tersebut menghantar gambar berkenaan

Sementara itu, para peminat Afeefa turut berbahas berhubung perbuatan individu tersebut yang disifatkan sebagai ‘tiada akhlak’ atau tidak sopan. Bahkan, ada yang turut menggelakkan mengenai g3laran ‘siput sedut’ yang diberi oleh Afeefa kepada individu berkenaan.

credit:

ohmymedia

sebarang coment kami tidak bertanggungjawab. jadi berhati-hati sebelum memberikan apa-apa coment anda. untuk info yang lebih menarik boleh terus ke laman web berkenaan


Post a Comment

0 Comments