Random Posts

Guna aplikasi telegram untuk marketing khidmat seks

TERKINI, Gunakan aplikasi Telegram sebagai marketing tawar khidmat seks untuk customer bernafsu kuda yang tak reti duduk diam kat rumah masa PKP kata netizen.

Ketua Pengarah Imigresen, Datuk Khairul Dzaimee Daud berkata, dua lokasi tersebut telah dipercayai menjalan-kan kegiatan tersebut sewaktu dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP2.0).

Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) telahpun menahan seramai 14 warga asing serta seorang warga tempat-an yang menawarkan khidmat pelacuran melibatkan du@ buah pusat urut di Bandar Puteri Puchong pada Rabu

“Hasil risikan, premis ini telah dikunjungi warga tempatan yang meyediakan pakej seks dan harga yang ditawarkan diantara RM180 hingga RM225 bagi setiap pakEj.“Serbuan terhadap kedua-dua premis telah dijalankan serentak pada jam 4.30 petang dengan kekuatan seramai 35 anggota Imigresen,” katanya menerusi satu kenyataan pada Khamis.

Difahamkan, anggota operasi terpaksa memecahkan pintu premis berikutan tidak mendapat kerjasama daripada penghuni selain cubaan melarikan diri bersama wanita warga asing berjaya digagalkan.

Sindiket dipercayai menggunakan aplikasi Telegram sebagai platform menawarkan perkhidmatan seks terhadap pelanggan.

Kesemua yang telah ditahan terdiri daripada 11 wanita warga asing Vietnam, 3 warga Bangladesh dan seorang lelaki tempatan yang merupakan bapak ayam atau penjaga salah satu premis tersebut.

Antara kesalahan lain yang dikesan termasuk tiada dokumen pengenalan diri, tinggal lebih masa, dan lain-lain kesalahan yang melanggar Akta Imigresen 1959/63.

Kesemua yang telah ditah-an disiasat mengikut si4satan mengikut Akta Anti pemer-dagangan Orang dan Anti penyeludup4n Migran (ATIPSOM), Akta Imigresen 1959/63, Akta Pasport 1966 dan Peratur4n-Peratur4n Imigresen 1963. 

credit:

the news malaysia


warga net disini menasihati agar ibu-bapa di luar sana juga memantau anak-anak dalam penggunaan telegram  kerana telah didapati kebanyakkan video lucah yang kini berleluasa kini ditayangkan melalui aplikasi telegram di mana kajian telah dilakukan dan menunjukkan rakyat Malaysia ramai yang membuat pencarian bahan lucah.


Post a Comment

0 Comments