Random Posts

kecoh apabila ramai netizen di luar sana melihat shuk berpakaian pengantin minta keizinan dengan isteri nak kawin


Pengacara terkenal dan juga pelawak k0ntroversi, Shuk Sahar kini telah membuat ke-jvtan luar biasa apabila muncul secara langsung bersama isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah di Instagram, sebentar tadi.

Shuk dimana ketika itu kemas lengkap berpakaian pengantin meminta izin daripada isterinya Rossalennah Natassyiah Asshaferah untuk berkahwin.

Suasana tiba-tiba menjadi riuah dan pan-ik dan masing-masing yang berada bersama Sera seakan tErkejvt dengan permintaan pelawak popular tersebut.

Video rak4man yang merakamkan perbualan diantara Shuk dan isterinya itu kemudian telah dik0ngsikan semula di Instagram KariPop.

di Dalam vide0 tersebut menampilakan penjelasan Shuk apabila menjelaskan tujuannya apabila dia berpakaian pengantin yang legkap adalah untuk pulang ke rumah dan bertemu isterinya.

Mereka sebenarnya sedang mengadakan gimik untuk produk yang ingin dipromosikan kepada para peminat yang menonton di live IG mereka.

Walau bagaimanapun, setakat ini belum ada sebarang penjel4san yang jelas daripada pasangan suami isteri terbabit dimana tujuan t-ndakan mereka melakukan gimik tersebut mempunyai hvbungan dengan masalah rumah tangga mereka sebelum ini.Dalam video tersebut, Shuk menjelaskan tujuan dia berpakaian pengantin adalah untuk pulang ke rumah dan bertemu isterinya.

Semoga rumah tangga Shuk dan isteri kembali jernih dan menjalin kebahagian bersama hingga ke jannah.

untuk info yang lebih jelas boleh lihat di mana saluran megenai video kejadian tersebut yang memaparkan tujuan shuk bepakaian pengantin. sama-sama kita mendoakan yang terbaik kepada mereka dan agar shuk dapat kembali menghiburkan hati rakyat Malaysia.

credit : cepedak cheese

jika anda suka dengan perkembangan terkini terus support dan insya allah akan iperbaiki dari semasa ke semasa

Post a Comment

0 Comments