Random Posts

KEJAM 'masak jantung jiran dengan kentang kemudian hidang pada keluarga mangsa'

 seorang Lelaki telah didakwa terbabit dengan tiga kes bunuh di Oklahoma, Amerika Syarikat (AS) yang dipercayai memotong jantung seorang mangsa wanita yang dibunuhnya sebelum memasaknya dengan kentang.

lelaki berkenaan itu menghidangkan makanan itu kepada individu yang menjadi mangsa berikutnya, lapor medi4 negara itu pada Rabu.

Suspek, Lawrence Paul Anderson, dipercayai mengeluarkan organ itu daripada jiran yang ditikam sehingga mati, menurut Oklahoma City News 4 TV dan akhbar di Oklahoma.

Dia dikatakan membawa jantung itu ke rumah pak ciknya sebelum memasak organ itu dan menghidangkan masakan itu kepada lelaki berkenaan dan isteri, pasukan penyiasat memberitahu Mahkamah Grady County di Chickasha, pada Selasa.

Anderson k3mudian dipercayai membunuh pak ciknya itu dan cucu lelaki itu yang berusia empat tahun, di s4mping telah menceder4kan si isteri, pada kejadian 9 Februari lalu."Dia memasak jantung itu dengan kentang untuk diberi makan kepada kelu4rga berkenaan untuk 'mengusir syaitan', kata s3orang ejen dal4m waran pencarian yang dikemukakan di mahkamah.

Jen4yah itu dil4kukan Anderson dalam tempoh beb3rapa minggu selepas dia dibebaskan daripada p3njara.

Dia bagaimanpun sebelum itu telah menj4lani hukuman penjara 20 tahun pada 2017 atas pertuduhan berkaitan d4dah.

Anderson mengaku salah atas pertuduhan berkenaan k3tika pros1ding di mahkamah pada Selasa lalu, menurut laporan berkenaan.


sumber

harian metro

Post a Comment

0 Comments