Random Posts

seorang lelaki berepan dengan detik cemas apabila diliwat berkali-kali oleh2 orang lelakiPETALING JAYA, Seorang lelaki menempuh detik-detik malang apabila dia diliwat berkali-kali oleh dua orang lelaki yang tidak dikenali dalam kejadian di sebuah rumah di Kampung Kayu Ara di sini pada Sabtu.

Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, dalam kejadian kira-kira pukul 7 petang, mangsa yang berusia 20 tahun sedang berjoging bersendirian berhampiran kediamannya di Jalan PJU 6A, Damansara di sini sebelum dit3gur oleh kedua-dua suspek yang sedang minum minuman keras.

“Suspek yang pada awalnya menyapa mangsa dengan beberapa soalan, tiba-tiba bertindak menarik tangan mangsa dan memaksanya  membonceng motosikal yang ditunggani salah seorang mereka (suspek), lalu dibawa ke rumah mereka di Kampung Sungai Kayu Ara. Mangsa bagaimana mendakwa gagal untuk melawan

“Berdasarkan laporan, mangsa mengaku diliwat secara bergilir-gilir secara lapan kali selain dipaksa melakukan seks oral,” katanya dalam kenyataan pada Isnin.

Sebaik sahaja ‘selesai’ kata Nik Ezanee, mangsa dihantar pulang ke tempat tinggalnya.

Beliau memberitahu, mangsa kini ditempatkan di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) untuk pemeriksaan lanjut.

Bertindak atas laporan itu, kedua-dua lelaki yang berusia 31 dan 36 tahun itu ditahan kira-kira pukul 11 malam Ahad di Kampung Sungai Kayu Ara.

Semakan rekod jelasnya, mendapati salah seorang daripada mereka mempunyai dua kes lampau membabitkan kesalahan jenayah.

 “Kita mendapat perintah tahan reman selama tujuh hari bermula hari ini,” tambahnya lagi.

Beliau memberitahu, kes itu disiasat mengikut Seksyen 377C Kanun Keseksaaan, serta 377A dan 354 kanun yang sama, kerana melakukan persetubuhan bertentangan dengan aturan tabii tanpa kerelaan.

Jika disabit bersalah katanya, mereka boleh dijatuhi hukuman penjara sehingga 20 tahun serta sebatan.


sumber:

TheNewsMalaysia

Post a Comment

0 Comments