Random Posts

Bekas Teman Lelaki Sajat Telah Selamat Berkahwin Dengan Perempuan Tulen

 
Bekas kekasih usahawan kosmetik terkenal Sajat, iaitu Coach Yin kini selamat mendirikan masjid bersama seorang wanita pilihan hatinya dalam sebuah majlis yang berlangsung di Kota Bahru, semalam.


Menerusi laman Instagram, jurulatih kesihatan itu yang berkongsi s3mula posting daripada isterinya yang dikenali sebagai Yeen Azmin telah mem4parkan mereka berdua diraikan oleh ahli keluarga dan juga  kenalan rapat.


pasangan berkenaan yang tampil dengan busana sedondon berwarna putih, dan siapa sangka kisah mereka yang mula tular sejak tahun lalu dan akhirnya selamat bergelar suami isteri. semoga hubungan mereka bahagia hingga ke anak cucu kata netizen.
Posting tersebut mendapat perhatian netizeen dan turut dihujani komen netizen dimana rata-rata mengucapkan tahniah atas perkahwinan yang dibina selain mendoakan agar pasangan itu kekal bahagia hingga ke syurga.

Selain itu, ada juga segelintir individu bersyukur apabila lelaki berusia 28 tahun itu sempat ‘kembali ke pangkal jalan’ dan segera m3namatkan zaman bujang dengan wanita tulen. kata netizen.

Terdahulu pada 2018, Coach Yin dan Sajat menjadi perhatian netizen serta menjadi satu topik hangat apabila sering menimbulkan pelbagai kontroversi dan gimik dalam m3njalani hubung4n songsang sepanjang tempoh berkenaan.sumber :

ohmymedia

Post a Comment

0 Comments