Random Posts

Bunuh Rakan dan Sembunyikan dibawah Katil

 

Seorang wanita sanggup membunuh rakannya dan menyembunikan di bawah katil, kes ini dapat dihidu oleh pihak polis selepas suaminya melaporkan kehilangan isterinya.


seorang suspek wanita warga Indonesia yang mana disyaki telah membunuh rakan senegaranya di tingkat dua sebuah pangsapuri di P3rsiaran Subang Mewah, Subang Jaya, di sini, pada Isnin lalu direman selama enam hari.


Ketua Polis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Abd Khalid Othman, berkata bahwa suspek yang  berusia 39 tahun itu dir3man sehingga Isnin depan, bagi membantu siasatan kes berkenaan,” lapor Bernama.


Mengulas mengenai sama ada suspek ada m3nggunakan sebarang senjata dalam kes itu, beliau berkata pihaknya tidak m3nemui sebar4ng senjata digunakan.

 

“Setakat ini, masih tiada lagi pengakuan mengenai senjata digunakan suspek,” katanya ketika dihubungi Bernama.


Semalam, mayat wanita yang juga penjual kuih dit3mukan yang kemudiannya disorok di bawah katil suspek yang juga merupakan seorang pembuat kuih.


walaubagaimanapun, motif pembunuhan itu dipercayai suspek terdesak kerana mempunyai masalah kewangan dan mangsa memakai barangan kemas yang banyak. 


Sumber: Bernama

Post a Comment

0 Comments