Random Posts

Pihak Polis Sedang buru Individu Berkenaan terlibat perbicaaran Kes Dadah

 


POLIS Kajang kini s3dang memburu s3orang individu lelaki bagi m3mbantu siasatan b3rkaitan kes dadah di Batu 9 Cheras yang juga merupakan saksi p3nting bagi kes p3rbicaraan di mahkamah.


Ketua Polis Da3rah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berk4ta, sebelum ini satu siri serbuan telah dijalankan di You City Cheras dan Prima Villa, Cheras Kajang pada November 2018 lalu.


“Polis s3dang mengesan individu ini atau dirinya sendiri t4mpil ke IPD Kajang Selangor bagi membantu siasatan berkenaan kes dadah,” katanya menerusi satu kenyataan pada Jumaat.


Pen4ma yang dim4ksudkan merupakan Yong Wei Kei berusia 29 tahun dengan alamat terakhir di Taman Lembah Maju, 56100 Ampang, Selangor.


Justeru, polis meminta orang ramai yang mempunyai sebarang maklumat untuk tampil membantu siasatan.


Difahamkan, individu t3rsebut terlibat pada perbicaraan yang akan b3rsidang pada 8 Mac m3ngikut Seksyen 39B Akta Dadah Berbahaya 1952.


Sebarang maklumat boleh t3rus berhubung kepada Pegawai Penyiasat kes iaitu Insp Linda Binti Abdol Wahab di talian 019-9440193.


diharapkan orang ramai dapat memberikan kerja sama jika mempunyai sebarang maklumat berkaitan individu tersebut bagi memudahkan pihak polis mengesan.


sumber:

thenewsMalaysia

Post a Comment

0 Comments