Random Posts

Bapa Suap Vape - "isteri Tidak Kuat Menerima Maki Hamun Semua Perkara Ini"

 


 
sejak pagi semalam , tular di media sosial berkenaan satu video seorang bayi disuap vape yang diberikan oleh orang tuanya.

Menerusi video yang diperoleh daripada Twitter pedoqpop, seorang wanita yang telah memuat naik video anak kecilnya diberikan vape di IG story telah mendapat kecaman hebat daripada orang ramai.

Bapa minta maaf

Pelbagai maki hamun dan kecaman telah diterima sehingga bapa kanak-kanak tersebut telah tampil menjelaskan situasi sebenar dengan memaklumkan mereka sekadar  bergurau sahaja. walau bagaimanapun netizen di luar sana tidak berpuas hati dengan cara gurau tersebut.

walaubagaimanapun, dia juga telah memohon maaf diatas kesilapannya mendidik anak sehingga dikecam hebat oleh netizen

Sedar isteri tak kuat terima kecaman

Dalam pada itu, bapa pada usia muda terbabit juga meminta agar orang ramai tidak terus mengecam isterinya kerana dirinya bahawa wanita itu tidak kuat menerima sebarang maki hamun daripada netizen di luar sana.


Apa guna mak bapak laaa kata Netizen

dalam pada itu, diruangan Facebook bapa kanak-kanak berkenaan turut masih menerima kecaman-kecaman daripada netizen.

"bukan apa kata netizen"Masing-masing berasa geram melihat video tersebut dan sikap ibu bapa yang menjadikan hal berkenaan satu gurauan serta dengan sengaja memuat naiknya di media sosial.
walaubagaimanapun Setakat ini masih belum ada sebarang maklum balas daripada pihak polis dan pihak yang melaporkan. Semoga kejadian sebegini menjadi ikhtibar kepada ibu bapa di luar sana dalam bergurau dengan anak-anak lebih-lebih lagi jika sesuatu itu dimuat naik ke laman sosial.

Sumber: ohmymedia

Post a Comment

0 Comments