Random Posts

Gadis Makan Isi Ikan Masih Berdarah, Netizen Minta Untuk Berjumpa Mana-Mana Ustaz


Viral di media sosial terutamanya di aplikasi TikTok apabila ada seorang gadis dengan selambanya memakan ikan mentah tanpa menunjukkan rasa mual. Video tersebut telah mendapat pelbagai respon daripada n3tizen yang kebanyakkannya berasa jijik dengan apa yang dilakukan gadis berkenaan.

“Awek aku orang atau bukan?”

Video berkenaan juga viral setelah s3orang pemuda yang dipercayai teman lelaki kepada gadis terbabit m3muat naik rakaman tersebut d3ngan kapsyen meragui sama ada kekasihnya itu manusia ataupun bukan dalam nada bergurau.


Diminta bawa jumpa ustaz

Melihat daripada tindakan tersebut, r4ta-r4ta netizen telah meninggalkan komen dengan meminta pengguna TikTok yang dikenali sebagai Fiqhrul Annuar membawa teman wanitanya untuk berjumpa mana-mana ustaz kerana bimbang dengan keadaannya.

Ada juga yang mengecam tindakan berkenaan kerana jarang ada orang makan isi ikan mentah tanpa dimasak terlebih dahulu seperti itu dan meminta pemuda tersebut menegur gadis terbabit supaya berhenti melakukan perkara yang tidak masuk akal.
Tak habis pun makan, selebihnya bagi kucing

Walau bagaimanapun, gadis tersebut dikatakan memangnya suka merasai makanan dan mencuba untuk menjamah isi ikan mentah seperti menikmati sushi. ini adalah penjelasan oleh Fiqhrul Annuar.

Fiqhrul Annuar telah menjelaskan bahawa teman wanitanya tidak menghabiskan pun isi ikan tuna tersebut dan menafikan tuduhan netizen mendakwa yang gadis berkenaan mempunyai saka.credit : ohmymedia

Post a Comment

0 Comments