Random Posts

Netizen Tidak Berpuas Hati, Filem Melayu Tayang Babak Panas Zul Ariffin Seakan Filem P***OBerikutan satu video yang dimuat naik ke Instagram bagi mempromosikan drama lakonannya yang akan tayang pada Ramadan nanti.

Soft porn Malaysia?

Mana tidaknya, babak dalam lakonan tersebut didakwa menyerupai adegan dalam filem porno memandangkan Zul dan seorang lagi pelakon wanita sedang bermesraan dalam keadaan yang agak menggairahkan atau tidak senonoh.


Nama pengarah drama trending

Adegan berkenaan juga telah mendapat kritikan ramai dan merasakan apa yang dikongsikan pelakon macho itu agak keterlaluan.

Selain namanya yang diserang, pengarah drama Perempuan Itu, Erma Fatima turut menjadi sasaran netizen sehingga namanya juga trending di laman Twitter.

Tayang bulan puasa

Bukan hanya itu, mereka juga sempat bertanyakan apa motif drama tersebut memaparkan babak sebegitu dan lebih ‘parah’ lagi ia bakal ditayangkan pada bulan Ramadan nanti.

Ramai yang merasakan tindakan tersebut sangat tidak patut memandangkan ketika itu bulan yang sangat mulia buat umat Islam dan pelakon-pelakonnya juga majoriti adalah Muslim. Ramai Netizen di meluahkan rasa kecewa dengan drama melayu yang memaparkan aksi yang semakin melampau.

Saja tarik perhatian orang lah tu

Namun, apa yang membuatkan netizen binggung adalah tindakan Zul  Ariffin sendiri yang memuat naik Insta Story seakan sengaja memuat naik video yang menyaksikan babak dalam drama tersebut bagi menarik perhatian ramai supaya memberikan tumpuan kepada drama yang bakal bersiaran  tak lama lagi. apa motif dia sebenarnya kata netizen. kesan daripada video tersebut telah meninggalkan comment-coment rasa kecewa terhadap pelakon popular zul ariffin.

Gelinya! Masa berlakon tak rasa apa2 ke?

Beberapa komen diruangan Instagram pelakon tersebut juga menzahirkan rasa tidak setuju dengan babak-babak yang dipaparkan dalam drama berkenaan dan merasakan tindakan Zul serta aktres wanita terbabit  seperti itu sangat melampau.

CREDIT: OHMYMEDIA

Post a Comment

0 Comments